Έτσι γεννήθηκε η Vespa Sei Giorni, ένα ειδικό μοντέλο που παράγεται σε αριθμημένη έκδοση και αποτελεί τον διάδοχο της αυθεντικής Vespa Sport «Sei Giorni». Πρόκειται για ένα μοντέλο που έμεινε στην ιστορία και διαμορφώθηκε ειδικά για τον απαιτητικό αγώνα Regularity «Sei Giorni Internazionale di Varese» του 1951, στον οποίο υπήρξε αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής με 9 χρυσά μετάλλια.

Vespa 6 Giorni 2

VespaRange colors2017 Offer4

 

Η  VESPA  ΒΑΖΕΙ  ΧΡΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΑΜΑ 2017, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Μία νέα ακαταμάχητη πρόταση που θα κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή τη νέα σας Vespa. Με αγορά οποιουδήποτε μοντέλου Vespa, παίρνετε  δώρο πακέτο γνήσιων αξεσουάρ, αξίας έως 490€! Η προσφορά ισχύει μόνο έως 30/6/2017.

Επισκεφτείτε σήμερα την έκθεση μας για να ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες της προσφοράς και να επιλέξετε το μοντέλο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Επιλέξτε την κομψή και μοντέρνα Primavera, την τολμηρή Sprint με την έντονη προσωπικότητα ή μία από τις εκδόσεις της GTS, της πιο ισχυρής και τεχνολογικά προηγμένης Vespa.

Επωφεληθείτε άμεσα από τα μοναδικά πλεονεκτήματα και ενημερωθείτε για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και τη δυνατότητα επέκτασης εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια.

 

 

2017 APRILIA RACING TEAM

 

 riders 2017 header

 

 

APRILIA RELAUNCHES THE MOTOGP CHALLENGE

Two new riders, Aleix Espargarò and Sam Lowes, and the new 2017 RS-GP, more powerful and technologically advanced.
The new red, white and green livery designed by Aldo Drudi celebrates a fiercely proud, all-Italian project.

 

 

VESPA New Colors

 

 Είτε ψάχνεις για έναν ευέλικτο και γρήγορο τρόπο για να κινηθείς στην πόλη ή ένα σταθερό σύντροφο για τις υπαίθριες περιπέτειες σου, η γκάμα Vespa έχει σίγουρα αυτό που σου ταιριάζει.