Το Vespa World Days είναι μια γιορτή του αιώνιου θρύλου της Vespa.

Η Vespa δεν είναι πλέον ένα απλό scooter. Εχει ξεπεράσει προ πολλού τη λειτουργία του ως ένα εύκολο οικονομικό και κομψό όχημα για τις καθημερινές μετακινήσεις και έχει μετατραπεί σε ένα τεχνολογικά προηγμένο μεταφορικό μέσο για τη πόλη αλλά και για υπαίθριες περιπέτειες, λατρεμένη από ολόκληρες γενιές. Η αγάπη των οπαδών της ξεκίνησε σχεδόν αμέσως με τη γέννηση του διασήμου scooter το 1946, και ήταν τόσο μεγάλη που σχηματίστηκαν διάφορες ενώσεις ανά τον κόσμο. Ετσι δημιουργήθηκαν τα πρώτα Vespa Clubs και σήμερα υπάρχουν 53 εθνικοί σύλλογοι Vespa με συνολικά πάνω από 120.000 μέλη παγκοσμίως.

Vespa World Days

 

 

 

 

 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνεται το Vespa World Days 2019. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως  τις 9 Ιουνίου στο Zanka της Ουγγαρίας.

Πρόκειται για ένα χωριό δίπλα στη λίμνη Μπάλατον η οποία είναι η μεγαλύτερη στην κεντρική Ευρώπη. Στην περιοχή υπάρχουν πολλά σπίτια από 2 μέχρι και 10 κρεβάτια ανά δωμάτιο αλλά και ένα μικρό ξενοδοχείο όλα ανακαινισμένα και σε καλή κατάσταση.

Κάθε χρόνο εραστές της Vespa από όλο τον κόσμο συναντώνται για να γιορτάσουν μαζί με τα αγαπημένα τους οχήματα. Οικοδεσπότης για το 2019 είναι το Vespa Club Ουγγαρίας το οποίο ιδρύθηκε το 2004. 

 

 

 

 

Το αποκορύφωμα της σειράς  Aprilia naked.

Απλά απαράμιλλη περισσότερο από ποτέ. Η γυμνή ναυαρχίδα της εταιρίας επιτυγχάνει απόλυτα επίπεδα απόδοσης, χάρη στην τεχνογνωσία της APRILIA. Το Tuono v4 εφοδιάζετε με ένα ίσιο ψηλό τιμόνι καθιστώντας το ασυναγώνιστο στην πίστα και διασκεδαστικό στο δρόμο. Εκτός από τον ανανεωμένο v4 κινητήρα των 1100 κυβικών και των 175 ίππων η Aprilia έχει προικίσει το νέο naked με το πιο προηγμένο και αποδοτικό ηλεκτρονικό σύστημα ανάρτησης το οποίο έχει αναπτυχτεί από την Ohlins το Smart EC 2.0 (Aprilia Suspensions Control).   

aprilia tuono v4 1100 factory 3

Το ASC παρέχει προεπιλεγμένα επίπεδα απόσβεσης τα οποία είναι βελτιωμένα για διαφορετικές συνθήκες, τόσο για τις μπροστινές όσο και τις πίσω αναρτήσεις. Οι αναρτήσεις, μέσω του εγκεφάλου, που λαμβάνει τα σήματα από τις διάφορες μονάδες ελέγχου του οχήματος, αποκτούν σταθερά τα δεδομένα και ενημερώνουν τις συνθήκες οδήγησης

Νέες μειωμένες τιμές σε όλα τα μοντέλα Vespa GTS.

Η Vespa GTS  του 2019 ανανεώνεται σε όλα της τα μοντέλα τόσο μηχανικά όσο και εμφανισιακά. Επωφεληθείτε από τις νέες μειωμένες τιμές γνωριμίας μέχρι 30/6/2019  και κερδίστε μέχρι και 410€.

 Vespa 2019 gts 300 hpe

Επωφεληθείτε από τις νέες μειωμένες τιμές σε όλα τα Beverly μέχρι 30/6/2019.

Beverly 300 Police 1