Το Vespa World Days είναι μια γιορτή του αιώνιου θρύλου της Vespa.

Η Vespa δεν είναι πλέον ένα απλό scooter. Εχει ξεπεράσει προ πολλού τη λειτουργία του ως ένα εύκολο οικονομικό και κομψό όχημα για τις καθημερινές μετακινήσεις και έχει μετατραπεί σε ένα τεχνολογικά προηγμένο μεταφορικό μέσο για τη πόλη αλλά και για υπαίθριες περιπέτειες, λατρεμένη από ολόκληρες γενιές. Η αγάπη των οπαδών της ξεκίνησε σχεδόν αμέσως με τη γέννηση του διασήμου scooter το 1946, και ήταν τόσο μεγάλη που σχηματίστηκαν διάφορες ενώσεις ανά τον κόσμο. Ετσι δημιουργήθηκαν τα πρώτα Vespa Clubs και σήμερα υπάρχουν 53 εθνικοί σύλλογοι Vespa με συνολικά πάνω από 120.000 μέλη παγκοσμίως.

Vespa World Days

 

 

 

 

 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνεται το Vespa World Days 2019. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως  τις 9 Ιουνίου στο Zanka της Ουγγαρίας.

Πρόκειται για ένα χωριό δίπλα στη λίμνη Μπάλατον η οποία είναι η μεγαλύτερη στην κεντρική Ευρώπη. Στην περιοχή υπάρχουν πολλά σπίτια από 2 μέχρι και 10 κρεβάτια ανά δωμάτιο αλλά και ένα μικρό ξενοδοχείο όλα ανακαινισμένα και σε καλή κατάσταση.

Κάθε χρόνο εραστές της Vespa από όλο τον κόσμο συναντώνται για να γιορτάσουν μαζί με τα αγαπημένα τους οχήματα. Οικοδεσπότης για το 2019 είναι το Vespa Club Ουγγαρίας το οποίο ιδρύθηκε το 2004. 

 

 

 

 

Προσφορές  Piaggio Group σε  Vespa και  Beverly.

Επεκτείνεται μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2019 η προωθητική ενέργεια για τα Beverly 300/350 και τις Vespa GTS 300. Επωφεληθείτε από τις νέες τιμές και κερδίστε : έως 410€ στη Vespa GTS και έως 620€  στο Beverly.

 

Το αποκορύφωμα της σειράς  Aprilia naked.

Απλά απαράμιλλη περισσότερο από ποτέ. Η γυμνή ναυαρχίδα της εταιρίας επιτυγχάνει απόλυτα επίπεδα απόδοσης, χάρη στην τεχνογνωσία της APRILIA. Το Tuono v4 εφοδιάζετε με ένα ίσιο ψηλό τιμόνι καθιστώντας το ασυναγώνιστο στην πίστα και διασκεδαστικό στο δρόμο. Εκτός από τον ανανεωμένο v4 κινητήρα των 1100 κυβικών και των 175 ίππων η Aprilia έχει προικίσει το νέο naked με το πιο προηγμένο και αποδοτικό ηλεκτρονικό σύστημα ανάρτησης το οποίο έχει αναπτυχτεί από την Ohlins το Smart EC 2.0 (Aprilia Suspensions Control).   

aprilia tuono v4 1100 factory 3

Το ASC παρέχει προεπιλεγμένα επίπεδα απόσβεσης τα οποία είναι βελτιωμένα για διαφορετικές συνθήκες, τόσο για τις μπροστινές όσο και τις πίσω αναρτήσεις. Οι αναρτήσεις, μέσω του εγκεφάλου, που λαμβάνει τα σήματα από τις διάφορες μονάδες ελέγχου του οχήματος, αποκτούν σταθερά τα δεδομένα και ενημερώνουν τις συνθήκες οδήγησης

Το πρώτο All stars της Aprilia στο Mugello.

Πραγματοποιήθηκε στις 23 Μαρτίου το πρώτο All stars Aprilia και όλα τα αστέρια της  ήταν εκεί. Από τον Andrea Locatelli τον Loris Capirossi και τον Max Biaggi, μέχρι τους νεότερους  Alexi Espargaro  και Andrea IannoneΉταν μια τεράστια γιορτή της Aprilia, της εταιρίας που έχει αποδείξει επανειλημμένα το πάθος της για τις μοτοσυκλέτες και τους αγώνες γενικότερα. Περισσότεροι από δέκα χιλιάδες άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της και κατηφόρισαν στο Mugello γι’ αυτό το πρώτο event της Aprila.

Aprilia All Stars 1