Το αποκορύφωμα της σειράς  Aprilia naked.

Απλά απαράμιλλη περισσότερο από ποτέ. Η γυμνή ναυαρχίδα της εταιρίας επιτυγχάνει απόλυτα επίπεδα απόδοσης, χάρη στην τεχνογνωσία της APRILIA. Το Tuono v4 εφοδιάζετε με ένα ίσιο ψηλό τιμόνι καθιστώντας το ασυναγώνιστο στην πίστα και διασκεδαστικό στο δρόμο. Εκτός από τον ανανεωμένο v4 κινητήρα των 1100 κυβικών και των 175 ίππων η Aprilia έχει προικίσει το νέο naked με το πιο προηγμένο και αποδοτικό ηλεκτρονικό σύστημα ανάρτησης το οποίο έχει αναπτυχτεί από την Ohlins το Smart EC 2.0 (Aprilia Suspensions Control).   

aprilia tuono v4 1100 factory 3

Το ASC παρέχει προεπιλεγμένα επίπεδα απόσβεσης τα οποία είναι βελτιωμένα για διαφορετικές συνθήκες, τόσο για τις μπροστινές όσο και τις πίσω αναρτήσεις. Οι αναρτήσεις, μέσω του εγκεφάλου, που λαμβάνει τα σήματα από τις διάφορες μονάδες ελέγχου του οχήματος, αποκτούν σταθερά τα δεδομένα και ενημερώνουν τις συνθήκες οδήγησης

Νέες μειωμένες τιμές σε όλα τα μοντέλα Vespa GTS.

Η Vespa GTS  του 2019 ανανεώνεται σε όλα της τα μοντέλα τόσο μηχανικά όσο και εμφανισιακά. Επωφεληθείτε από τις νέες μειωμένες τιμές γνωριμίας μέχρι 30/6/2019  και κερδίστε μέχρι και 410€.

 Vespa 2019 gts 300 hpe

Επωφεληθείτε από τις νέες μειωμένες τιμές σε όλα τα Beverly μέχρι 30/6/2019.

Beverly 300 Police 1

Το πρώτο All stars της Aprilia στο Mugello.

Πραγματοποιήθηκε στις 23 Μαρτίου το πρώτο All stars Aprilia και όλα τα αστέρια της  ήταν εκεί. Από τον Andrea Locatelli τον Loris Capirossi και τον Max Biaggi, μέχρι τους νεότερους  Alexi Espargaro  και Andrea IannoneΉταν μια τεράστια γιορτή της Aprilia, της εταιρίας που έχει αποδείξει επανειλημμένα το πάθος της για τις μοτοσυκλέτες και τους αγώνες γενικότερα. Περισσότεροι από δέκα χιλιάδες άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της και κατηφόρισαν στο Mugello γι’ αυτό το πρώτο event της Aprila.

Aprilia All Stars 1